tr | en
YöreNet'ten
30
Oca
2018
KOBİ'17 - Hakan Kalyoncu ile Röportaj, Ticari Hayat Gazetesi
Yazar: İSMET ORHAN   |   Kategori: YöreNet'ten
Kobilerimiz denek olarak kullanılmamalı
‘Lider Kurumlar İçin Lider Çözümler’ sloganıyla hizmet verdiklerini ifade eden Yörenet Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kalyoncu, “Amacımız Kobilerimizi iyi yazılımlarla bir araya getirmek ve bunu yaparken de en düşük maliyetle çözümler sunmak.”ifadesini kullandı.
2 Ekim 2017
30
Oca
2018
KOBİ'17 - Hakan Kalyoncu ile röportaj, Güçlü Anadolu Gazetesi
Yazar: Rozita Merve Hamidi   |   Kategori: YöreNet'ten
Kalyoncu: ‘’Uluslararası birçok firmada Türkler çalışıyor’’
Bilişim ve altyapı desteklerinin ardından Türkiye’de yazılım alanındaki gelişmelere ayak uydurmaya çalışan firmaların sayısı her geçen gün artıyor. Yazılım ve sanallaştırma kapsamında yerli firmalara çözümler sağlayan Yörenet Teknoloji şirket ortağı Hakan Kalyoncu ile Türkiye’de...
29 Eylül 2017 Cuma
29
Eyl
2017
KOBİ17'ye Altın Sponsor Olduk
Kategori: YöreNet'ten
26 Eylül 2017 günü Ankara'da gerçekleştirilen Kobi17 1. Kobiler ve Bilişim Kongrsi'ne Altın Sponsor olarak destek vermenin mutluluğunu yaşıyoruz.
8
May
2016
Red Hat Advanced Business Partner olduk
Kategori: YöreNet'ten
Yaklaşık iki yıldır yürütmekte olduğumuz Red Hat çözüm ortaklığımız boyunca Red Hat firmasının ayrıntılı ve titiz değerlendirmelerinden başarıyla geçerek çalışmalarımızı Advanced Business Partner düzeyinde sürdürmeye layık görüldük.
27
Ara
2018
ABZ2018 - Dr. Hakan Kalyoncu Sunumu
Kategori: YöreNet'ten
Marmara Belediyeler Birliği evsahipliğinde 19-20 Aralık 2018 tarihlerinde İstanbul Point Hotel'de gerçekleştirilen Akıllı Belediyecilik Zirvesi'nin ilk gün oturumlarından "Şehir İçin Yerli ve Milli Çözümler" oturumunda Yönetim Kurulu Başkanımız Dr. Hakan Kalyoncu "Açık Kaynak Kodlu Uygulamalar ve Millileştirme Çözümleri" başlıklı konuşmasını sundu.
8
Nis
2017
20. İnternet Haftası- 10-23 Nisan 2017
Kategori: YöreNet'ten
Türkiye İnterneti 12 Nisan da 24. yılını doldurmuş olacak. Türkiye İnternet Kamuoyu, 10-23 Nisan'da gerçekleşecek 20. İnternet Haftasını bir şenlik havasında tüm ülkede internetin 24 yaşını kutlamaya çağırıyoruz. Bilişim STK Platformu internetin Türkiye'ye gelişinin 24. yıl dönümünde Türkiye internetini büyütmek, yeni projeler başlatmak, interneti geniş kitlelere tanıtmak, yaymak, toplumun gündemine interneti yerleştirmek, ve Türkiye internetine ivme verecek etkinliklerin yapilmasını amacıyla 10-23 Nisan'ı İnternet Haftası olarak ilan etmiştir.
20
Oca
2014
Yörenet Teknoloji Günleri 2014
Kategori: YöreNet'ten
28
Eki
2013
Mobil, Sosyal ve Bulut çözümlerimiz ile geleceğin iş modeline bugünden hazırlıklı olun
Yazar: Hakan Kalyoncu   |   Kategori: YöreNet'ten
Mobil, Sosyal ve Bulut teknolojilerini kullanan ve entegre çalışan yazılım ürünlerimiz ile şirketinizi geleceğe hazırlıyoruz.
8
Ağu
2011
Başlarken...
Yazar: Hakan Kalyoncu   |   Kategori: YöreNet'ten
blog.yorenet.com sitemiz ile birlikte özellikle müşterilerimiz için önemli bir hizmeti daha kullanıma sunmaktayız. Burada çeşitli hizmetlerimiz ile ilgili yardımcı bilgiler yanında hizmetlerimizde kullandığımız altyapıya ve teknolojilere yönelik bilgileri de sizlerle paylaşacağız.