tr | en
30
Oca
2018
Servicenow ITSM - Hızla değer yaratır, BT deneyimini basitleştirir ve ustaca karar almanızı sağlar
Kategori: Servis Yönetimi
Kurumlardaki "Dijital Dönüşüm"ün önderi BT birimleridir. Ancak mevcut karmaşık ve eski (kalıtımsal) gereçler bu yoldaki en önemli engeller olarak karşımıza çıkarlar. Yeni servis masası çözümünüz ServiceNow, birlikte hazır gelen ve başarısı kanıtlanmış uygulamaları sayesinde hızla devreye alınır. Kolay kullanımlı servis portalı isteklerin yapılmasını ve servisin sorunsuzca verilmesini sağlar. Görevleri otomatik olarak ayrıştırmak ve ilgililerine atarken bütün BT hizmet görünürlüğü ile kontrol elde etmenizi sağlayan Ajan Zekası (Agent Intelligence) ustalıkla çalışmanızın güvencesidir. Üstelik tüm bunlar için herhangi bir donanım altyapısı yatırımı da gerekmez.

BT'nizi Hız, Görünürlük ve Çeviklik için Dönüştürün

Tek bir bulut tabanlı platform ile BT hizmetlerinizi ve altyapınızı uçtan uca dönüştürmeyi kolaylıkla kotarabilirsiniz. ServiceNow® IT Service Management (ITSM), servis yönetimi süreçlerinizi otomatikleştirirken ayrık gereçlerinizi ve eskimiş kalıtımsal sistemlerinizi tek bir platformda konsolide etmenizi sağlar. İş ihtiyaçlarınız ile uyumlu bir şekilde ölçeklerken hızla kullanmaya başlayabileceğiniz konfigürasyonu basit ve kurulumu hızlı bir çözümdür.

Servicenow IT Service Management çözümü ile:

  1. Ustaca Kararlar Alırsınız: Ajan Zekası (Agent Intelligence) bünyesindeki otomatik öğrenme (machine learning) gücünü kullanarak manuel görevleri otomatkleştirirken çalışan verimliliğinin iyileştirilmesine yardımcı olur.
  2. Hızla Sonuç Alırsınız: Başarımı kanıtlanmış ITIL-tabanlı uygulamalar ile BT servislerinizi Servicenow bulut ortamındaki tek sistem noktası üzerinde hızlıca konsolide etmenizi sağlar.
  3. Karmaşaya Son Verirken Kontrolu Ele Alırsınız: İşinizle birlikte büyüyen basit kurulumlu yönetim çözümleri ile BT servislerinizi kontrol altında tutmanızı sağlar.
  4. Tam Görünürlük için Geçek Zamanlı Mantıksal Çözümlemeler Yaparsınız: Hazır gelen kontrol panelleri ve mantıksal çözümlemeler (analytics) sayesinde ajanlar, müdürler ve yöneticiler için gerçek zamanlı ve sonuç odaklı bilgi ve KPI (Key Performance Indicators) değerleri sunar.
  5. BT Servislerinizi İşinizle Uyumlu Kılarsınız: İstekleri basitleştiren ve hizmet sunumunu otomatikleştiren tüketici-benzeri mobil uyumlu servis portalı ile mükemmel kullanıcı deneyimi sağlarken aynı zamanda çalışan üretkenliğinin artmasına da yardımcı olur.
  • Kontrolu ele geçirmek için
  • BT servislerinizi modernleştirmek için
  • BT servislerinizi İşinizle uyumlu kılmak için

BİZİ ARAYIN....

 


Yorum Ekle (giriş yapın)