tr | en
22
Eki
2017
eBülten İçeriği
Kategori: 

eBülten içerik girişi işleminin herhangi bir eIrene haber sayfası girişinden bir farkı yoktur. (NOT: Mevcut sürümde bülten tek bir HTML sayfadan oluşmalıdır. Bu nedenle Öykü kısımları girişi yapılmamalıdır)

Haber yönetimi arayüzündeki alanlar ve eBültendeki kullanım şekilleri aşağıdaki tabloda verilmektedir:

Alan Adı eBülten'deki Kullanımı
Başlık

elektronik posta gönderisinin Konu (Subject) içeriği olarak kullanılır.

Ayrıca elektronik posta gönderisinde kullanılıp kullanılmayacağını, kullanılacak ise ne şekilde kullanılacağını bülten gösteriminde uygulanacak XSLT şablonu belirler.

Spot elektronik posta gönderisinde kullanılıp kullanılmayacağını, kullanılacak ise ne şekilde kullanılacağını bülten gösteriminde uygulanacak XSLT şablonu belirler.
Haber Metni elektronik posta gönderisinin içeriği olarak kullanılır. Bülten içerisinde ne şekilde kullanılacağını bülten gösteriminde uygulanacak XSLT şablonu belirler.
Fotoğraf elektronik posta gönderisinde kullanılıp kullanılmayacağını, kullanılacak ise ne şekilde kullanılacağını bülten gösteriminde uygulanacak XSLT şablonu belirler.
Yazan elektronik posta gönderisinde kullanılıp kullanılmayacağını, kullanılacak ise ne şekilde kullanılacağını bülten gösteriminde uygulanacak XSLT şablonu belirler.
Kent elektronik posta gönderisinde kullanılıp kullanılmayacağını, kullanılacak ise ne şekilde kullanılacağını bülten gösteriminde uygulanacak XSLT şablonu belirler.
İlgili Foto Galeri/Albüm Kodu elektronik posta gönderisinde kullanılıp kullanılmayacağını, kullanılacak ise ne şekilde kullanılacağını bülten gösteriminde uygulanacak XSLT şablonu belirler.