tr | en
18
Kas
2013
Vibe: Çalışanların Takım Çalışmasına Gönüllü Katılımının Anahtarı
Novell Vibe® takım üretkenliğini geliştirmek için - takımın nerede olduğundan ve hangi aygıtları kullandığından bağımsız olarak - kişi, proje ve süreçleri tek bir güvenli ortamda buluşturur.
Üstelik 10 kullanıcıya kadar bedelsiz lisans ile bir kuruş bile ödemeden kullanmaya hemen başlayabilirsiniz.
Bedelsiz lisans için buraya tıklayın.

Vibe Ne Sunar?

Novell Vibe® takım çalışmasının gücünü ait olduğu yere, kullanıcılarının eline, verir. Takım çalışmasına ihtiyaç duyan herkese - ister bir doküman üretiyor olsun, isterse binlerce hareketli parça içeren karmaşık bir projede yer alsın - çevrimiçi olarak işlerini yapabilecekleri bir ortam sağlar.

Novell Vibe ile kullanıcılarınız:

  • Proje adımlarını yönetebilecekleri, kurum içi ve/veya dışından katılımcıları davet edip, kapsamlı bir gereçler kütüphanesini kullanarak birbirleri ile tartışabilecekleri, yazışabilecekleri, belgeleri güncelleyebilecekleri ve yanıtlayabilecekleri kendi özel "savaş odalarını" oluştururlar.
  • Bu ortamları BT'yi beklemeden kendileri yaratırlar ve istedikleri her zaman, herhangi bir yerden ve mobil aygıtlar da dahil olmak üzere hemen hemen her türlü aygıtı kullanarak, bu ortamlarda etkileşim sağlarlar.
  • Kolay kullanımlı, kolay kurulan ve ilgili herkesin her zaman dokümanın en son sürümüne eriştiği yeteri kadar güçlü ve sağlam doküman yönetimi ile hangi sayfada olduklarını her zaman bilirler.

Onları daha üretken yapan işbirliği gereçleri sağlayarak kullanıcıların yapabildiklerini artırır , sahip oldukları gereçler ile entegre olarak mevcut ortamlarını genişletir.

Takım ve İşgücü Üretkenliği

Apple iPhone  ve Google Android için mobil uygulamalar erişimi basitleştirirken, akıllı telefon ve tabletler için eniyilenmiş olan mobil arayüzünü kullanarak proje, belge ve içeriğe güvenle erişilir. Mobil çalışanlar aunı zamanda elektronik posta entegrasyonları be bildirimler üzerinden de görüşmeye katkı sağlayabilirler.

Dünyanın her yerinden insanlar çok etkin bir şekilde birlikte çalışabilirler. Çalışanlar BT yardımına ihtiyaç duymaksızın kendi özel amaçlı proje takımlarını ve çalışma alanlarını kolaylıkla yaratablirler. Projelri için katkıda bulunabşlecek doğru uzmanlık, bilgi ve değerlere sahip takım üyelerini belirleyebilir ve oluşturabilirler.

Proje liderleri ve takım üyeleri beliri bir proje ile ilgili aşağıda sıralanlar da dahil olmak üzere tüm bilgiyi saklamak, örgütlemek ve paylaşmak için Novell Vibe çalışma alanlarını kullanabilirler:

  • Belgeler
  • Fikirler
  • Planlar
  • Araştırma
  • Mihenk taşları
  • Görevler
  • Beklenen çıktılar
  • Süren çalışmalar

Vibe takımlarınızın - wiki, blog, forum, e-posta, takvim, belge ve web sayfası ve benzeri - farklı işbirliği kaynaklarından gelen veriye bağlanmasına ve belirli bir projenin gereksinimlerine dayalı olrak bilgiyi derlemelerine izin verir.

Vibe işbirliği gereçlerini takım üyelerinin birlikte daha zeki, yaratıcı ve üretken bir şekilde çalışmalarına izin veren tek bir güvenli, güçlü bir şekilde dizinlenmiş çözüm içerisinde toplar.


Yorum Ekle (giriş yapın)